![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yayınımızı WEB'den dinlemek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] linkine tıklamanız yeterlidir.. Yayınımızı Winamp'tan dinlemek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] linkine tıklayınız... 👍 3
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| iyi yayınlar dilerim | |
| |
| | #3 |
| Bir çılgınlık yapıp bu dünyadan göçüp gitmekte var amma Ya gidilen yerde seni hiç gorememek hiç duyamamak hiç hissedememek korkusu yokmu İşte bu yüzden yaşamak azap olsa katlaniyorum Zulüm olsa sabrediyorum Çünkü seni seviyorum Sen varolusumun sebebi yaşama sevincimsin Sen ezelimsin Sen ebedimsin Sen öfke duyamadigim kin gudemedigim Ve yetti be diyemedigim caresizligim vazgeçilmezimsin | |
| |
| | #4 |
| Keyifli yayınlar
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| İyi yayınlar | |
| |
| | #6 |
| iyi yayinlar
________________ Kurt saldırmaya karar vermişse; ne sürüyü, hesaba katar ne de çobanı. | |
| |
| | #7 |
| iyi yayınlar dilerim
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |