![]() |
| | #1 |
| Özledim dedi seni. Göğün sonsuzluğu kadar özledim. Bir şeyler engel oluyormuş ama buluşmamıza. Kopamıyormuşuz da birbirimizden. Çok seviyormuşuz lakin bir o kadar da yaralıymışız. Olmuyormuş bizden. Çok özlemiş ama göğün sonsuzluğu kadar özlemiş. Fon Müziği: Ozan Özdemir - Özledim Bugün [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 3
________________ ![]() Seslendirdiğim şiirlere, profilimden açtığım konulara tıklayarak ulaşabilirsiniz. | |
| |
| | #2 |
| Emeğine sağlık [emoji259] 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #3 |
| Teşekkür ederim sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
;68 👍 2
________________ ![]() Seslendirdiğim şiirlere, profilimden açtığım konulara tıklayarak ulaşabilirsiniz. | |
| |
| | #4 |
| emeğine sağlık umut kardeşim :) 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
! :)
| |
| | #6 |
| Emeğine sağlık:cici: 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
! :) ;ççk 👍 1
| |
| | #8 |
| sesine saglik founderim:cici: | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |