![]() |
| | #1 |
| Güngören'de trafikte tartışan iki sürücüden biri diğerinin kafasına baltayla vurdu. Olayda yaralanan olmazken çevredekilerin müdahalesiyle sona eren kavganın ardından baltalı sürücü otomobiline binerek uzaklaştı. İstanbul'da trafik magandaları yürekleri ağza getirdi.. Bugün akşam saatlerinde Güngören ilçesi Mareşal Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iki sürücü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Sürücüler, araçlarından inerek yolda kavga etmeye başladı. Baltayla kafasına vurdu Çevredekilerin ayırmaya çalıştığı sırada, sürücülerden biri, aracından aldığı baltayla tartıştığı sürücünün kafasına vurdu. Otomobiline binerek uzaklaştı Çevredekilerin müdahalesiyle kavga sona ererken baltalı sürücü otomobiline binerek uzaklaştı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. ![]() Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Allahım ülkede yürüyen katiller var
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #3 |
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Yeni silahlar açılmış gamerlar sevinçli.
________________ True to its name, Narco loves sleep. | |
| |
| | #5 |
| Dying Light 2 mi oynuyorsunuz kardeşim?
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #6 |
| Bende forumda bazen öyle yapmak istiyorum, cinnet gecirtiyolar insana
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #7 |
| Yeni Fantaziler sanırım... SubhanAllah..
________________ Kalpler Ancak Allah'ı Zikretmekle Huzur Bulur. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |