![]() |
| | #1 |
| gelirken tatlı bişeyler al. şekerim sık düşer, o zaman sinirlenirim ve kötü davranırım. bu seni korkutmasın. ben sorumsuz biriyim, özellikle sağlık konusunda, lütfen sen benden daha aklı başında ol bu konuda. "aman ağzımızın tadı kaçmasın" deme, tartışmaktan korkma; çünkü tartışamazsak sana saygı duyamam ve o zaman da giderim. her lafıma olmuş olmak için muhalefet ol demek de değil bu, kafan dolu olsun. bir de şimdi gelme, hatta yakın zamanda da gelme, kafam fazla dolu. yorar, hırpalarım seni. 👍 5
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. | |
| |
| | #2 |
| umarım hayatının şu an güzel bir dönemindesindir, mutlusundur ve hatta bir şeyleri başarmanın hazzını yaşıyorsundur. hayatı bu güne dek mutluluk ve huzur içinde yaşamış biri olmanı umuyorum zira hayatına henüz ben girmemişken kalan zamanını verimli değerlendirsen iyi edersin. sana biraz kendimden bahsetmek isterim; meş'um adamın tekiyim,kötü bir aşığım ve çok kötü şiirler yazıyorum, romantik değilim dahası tam bir yürüyen trajediyim, bazı konularda çok istikrarlıyım ama mesela çok güzel veda ederim öyle veda ederim ki dönüp dönüp vedalaşasın gelir. :) ;haha sevgimi belli edebiliyorum bak onu da yaz bir kenara, durup dururken seni sevdiğimi söylerim, ufak tefek sürprizlere ve spontane gelişen seyahatlere hazırlıklı ol. böyle küçük şirinliklerim vardır çok da hakkımı yemeyelim şimdi.;haha 👍 1
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. | |
| |
| | #3 |
| nerdesin gelsene tatlım.
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Bu ne ya jakdjksfd
________________ We are eternal, all this pain is an illusion ![]() | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #6 |
| jsjdjsfskdjdfsdjd ilk tepkim o cümlede oldu dkjffskfsj eski üyeler başkaymış... 👍 1
________________ We are eternal, all this pain is an illusion ![]() | |
| |
| | #7 |
| böyle bir adam vardı ya ksjsjsjdjdjdjflfdkdk sonra yazdıkları çalıntı olup ortaya çıkınca bana iftira attınız diye küsüp gitmişti :d 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Aze nerden öne cikardin konuyu durduk yere krize girdim ya ajzxjdjdjx 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| Bana şiir yazmıştı sonra ben sana yazdım sadece dedi sonra bir baktım ; Herkese yazmış fkdmcmckcmcmc 👍 3
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #10 |
| Gelecekteki sevgılı uzak dur benden sevgılı olman zor
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |