![]() |
| | #1 |
| ABD'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan NASA'ya yaptığı göndermeler, astral seyahat ve uzaylılarla ilgili açıklamalarıyla dikkat çeken şarkıcı Yusuf Güney, özel hayatı hakkında yöneltilen soru üzerine bu kez 'Andromeda Galaksi' sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi. Rafet El Roman'la 2008 yılında düet yaptığı 'Aşk-ı Virane' parçası ile müzik hayatına adıu atan Yusuf Güney, 2021'de katıldığı programda çok konuşulan açıklamalarda bulunmuştu. "ASTRAL SEYEHATLA UZAYA GİTTİM" "Uzaya gitme hayalleriniz var mı?" sorusuna Güney, "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre astral seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım" cevabını vermişti. kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Mumkundur...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #4 |
| : ) Komik | |
| |
| | #5 |
| yav bi s..tirsin gitsin, anladık her şey sensin.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #6 |
| Yengenin kütük nereye kayıtlı şimdi
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #7 |
| Kimilerine olağandışı gibi gelse de, onun gibi bu durumu yaşayanlar var . İnsanlara aşık olan bırakmayan hatta evli olanları boşatan çevresine zarar verdiren ,,insan dışı varlıklar. Musallat denilen bir durum. 👍 1
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 | |
| |
| | #8 |
| Unutulduğu için gündeme gelmeye çalıştığını düşünüyorum
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #9 |
| Puhaha.D | |
| |
| | #10 |
| Tabi kesin öyle. Benım eski kızın kankası bu kız. Galaxy den gelirken Samsung Galaxy telefon hediye ettı bana. jlksdjkfsfd | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |