![]() |
| Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] İspanyol spor gazetesi Marca’nın internet sitesinde 4 gün önce ‘Dünyanın en güzel bayrağı’ anketi başlatılmıştı. Zirveyi ilk gün İspanya bayrağı alırken, ilk başlarda 26. sırada olan Türkiye, sadece 3 gün içinde 249 oydan bir anda 50 bin oya yaklaştı ve zirvenin sahibi oldu. Dün akşam saatlerinde Ay-Yıldızlı bayrağımız, 49 bin 100 oyla birinci sırada yer alırken, ev sahibi İspanya 18 bin 800 ile ikinci, ABD bayrağı da 6 bin 700’le üçüncülük koltuğundaydı. Alıntı 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| objektif olarak baktığım zaman estetik açıdan bizim bayrağımız gerçekten düzgün ve nizami.mesela tunus bayrağı da bizimkisine benzemesine rağmen bana çok karışık gelir(ay yıldızın daha ufak bi çember içinde olmasından olabilir). dipnot : bizim bayrağımız dışında vietnam bayrağı çok hoşuma gider, iran'ın bayrağı da fena değil.
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. | |
| |
| | #3 |
| Her ülkenin bayrağı kendine güzel ve kutsal. Elbette bizim bayrağımız da bizim için en güzeli. Ha şu da var, bir yerde bir oylama varsa, kesin biz kazanırız.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #4 |
| bende uganda bayrağını sevmişimdir bizim bayrak dışında, bizim bayrağımız kanla çizildi. O yüzden manası derin.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |