![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Son dönemin popüler şarkıcılarından; Fark Ettim, Mesafe gibi şarkılarıyla dinleyicinin gönlünde taht kuran Semicenk, askere gitti.Gerçek ismi Cenk Baş olan ve son dönemde şarkılarıyla dikkat çeken Semicenk, vatani görevini yerine getirmek için Isparta'ya gitti ve birliğine teslim oldu. Ünlü şarkıcının askeriyeye girmeden önce verdiği pozlar sosyal medyaya düştü. ![]() Son konserini Bursa'da verdi Semicenk, vatani görevini yerine getirmeye gitmeden önce son konserini önceki akşam Bursa Osmangazi Meydanı’nda vermişti. Konser boyunca şarkılarını alanı dolduran 100 bin kişiyle beraber seslendiren Semicenk, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatmıştı. Son konserini Bursa'da verdi Semicenk, vatani görevini yerine getirmeye gitmeden önce son konserini önceki akşam Bursa ![]() Osmangazi Meydanı’nda vermişti. En büyük asker bizim asker” Konser sonunda hayranları, sanatçıyı “En büyük asker bizim asker” tezahüratları eşliğinde askere uğurlamıştı. Konser boyunca şarkılarını alanı dolduran 100 bin kişiyle beraber seslendiren Semicenk, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatmıştı. ![]() Kaynakhttps://www.ensonhaber.com/magazin/semicenk-asker-oldu-sakalsiz-halini-goren-sok-oldu 👍 2
________________ | |
| |
| | #2 |
| Ayyy sakal çok yakışıyordu hayal kırıklığına uğradım Semicenk dinlemicem artık 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| İşte sakal erkeklerin makyajı ![]() 👍 1
________________ | |
| |
| | #4 |
| Sakalsız erkek noooo 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| Tanıyamadım sakal ne kadar değiştiriyormuş. 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #6 |
| Bide bayanların yaptığı makyajı öne sürerler sakallar gitseee neye benziyorlar (; 👍 2
________________ | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
![]() 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | ||
| |
| | #8 |
|
________________ | |
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Allah iyiliğini versin 👍 2 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |