![]() |
| Anketimiz: sizce ramazan'da alkol alınırken sosyal medya platformlarında paylaşılması doğru mu ? | |||
| doğru | | 0 | 0% |
| değil | | 3 | 100.00% |
| Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| sizce ramazan'da alkol alınırken sosyal medya platformlarında paylaşılması doğru mu ? | |
| |
| | #2 |
| herkes müslüman degil, olmak zorunda da degil. paylasan paylasabilir ha elhamdülillah müslümanim diyip paylasiyosa da kendi günahi sjxkd ne diyelim
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| Herkesin günahı da sevabı da kendine. Yargılayacak kişi de Allah olduğuna göre doğrusu yanlışı beni ilgilendirmez
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Biraz saygi biraz saygi Tamm herkesin yasantisi kendine ama baskanina da saygi Yani :))
________________ | |
| |
| | #5 |
| Sadece saygı beklenir.
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #6 |
| Müslüman değilse sorun yok. Fakat müslüman ise yakışık almaz. Hem Ramazan ayı, hem de haram olan bir konu. Günahlar dillendirilmemeli, yayılmamalıdır. Şahit tutmak bile yasaktir dinde.
________________ True to its name, Narco loves sleep. | |
| |
| | #7 |
| Bir Dine ,inanca mensup olmamak her zaman her yapacağımızın dogru olacagı anlamına gelmez. Ben Müslüman bir bireyim, evet arasıra alkol alırım.Ama Ramazan günlerinde çevreme olan saygımdan alkol almam. içmek isteyen içebilir elbette ama biraz saygı göstererek toplum içinde içilmemesi tavsiyemdir. 👏 1 | |
| |
| | #8 |
| Etik değil islam dininden olmasan bile o ülkede yaşıyorsan insanların inançlarına saygı duyman gerekir
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #9 |
| başkalarının içip içmemesi veya fotoğrafını paylaşması size nasıl saygısızlık oluyor biri bana izah etsin de anlayalım. kişinin kendisini ilgilendiren bir şey. -aa bira fotoğrafı.. bu ne hadsizlik!?!?!! falan mı diyorsunuz?
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #10 |
| Yılın 11ayi sanki müslüman gibi yaşamışlar da 1ayi öyle davransinlar günahı onların ,dinini çok iyi yaşayan görmedim daha ben dehil ...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |