![]() |
| | #1 |
| Boşversene sen niye beklemeli Sıktı artık bu kent beni Çekip gitmeliyim hiç düşünmeden Bulmalıyım aradığım o yeri Şiirmiş, bilgelikmiş, her neyse Ne varsa benden kalsın geride Kalsın o yalanlar, o yalan ilişkiler de Yürek bir kez görür, sonra hep gözler görür Ben onu yüreğimle görmüştüm anlaşılan. Çözüldü artık o büyü, yanımda Sıcaklığı parmaklarımı acıtan bir haziran Üstelik çoktan buldum aradığım o yeri Tam yedi kez doğan güneşlerin altında Bir yitip bir yükselen sıradağların ardından. Yıkansam, yıkansam, hep o güneşlerle yıkansam Dişleri tenime geçse yaz rüzgârlarının İzine pek rastlamasam Ama kalbini sert ve serin tutan bir denizciye Bunu bir daha sorsam Ne çıkar bir daha sorsam Sonra hiç konuşmasam, sonra hiç konuşmasam Ve bu yorgun, bu üzünçlü yüreği Benim değilmiş gibi, benim değilmiş gibi Kimse görmeden şöyle bir yol kenarına bıraksam… Edip Cansever 👍 3 | |
| |
| | #2 |
| E hoş geldin o zaman ) Paylaşımına sağlık
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Hiç kimsenin ağzını dayayıp da Suyunu içmediği bir çeşme gibi durdum Durdum ki Önce bir elektrik mavisi çöktü içime Sanki bir suya anlatıldım da bilinemedim Ben Benzersiz bir geyiği okşar gibi Yol boyunca insanların Sevgisizliği okşayıp geçtim Yol boyunca insanların Uzak yakınlığını Okşayıp geçtim. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Çoktan buldum aradığım o yeri.... Emeğine saglik
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |