![]() |
| |
| | #1 |
| malum evde geçirdiğimiz karantina günleri bir hayli sıkıcı, bu sıkıcılıkta erkekler de kendilerini konsol, bilgisayar oyunlarına vurdu, kadınlar da evde can sıkıntısından makyaj yapıyor önce konsollara zam yaptılar, şimdi sıra makyaj malzemelerinde. ek vergi oranları aşağıdaki gibi pek çok temel ihtiyacı da etkiliyor sadece kozmetikle kalmıyor, ek vergi oranları: – parfümler ve tuvalet suları- % 25 – dudak rujları – % 40 – göz makyaj müstahzarları – % 40 – güneş kremleri ve yağları – % 40 – manikür ve pedikür müstahzarları: % 40 – pudralar (sıkıştırılmış olsun olmasın): % 40 – allıklar – % 40 – vücut losyonları – % 40 – kremler, emülsiyonlar ve yağlar – % 40 – şampuanlar – % 25 – perma ve defrize müstahzarları – % 40 – saç spreyleri – % 40 – saç boyaları – % 40 – diş macunları veya tozları – % 25 – diş aralarını temizlemekte kullanılan iplikler (diş iplikleri) – % 25 – tıraş losyonu – % 40 – tıraş kremi – % 40 – deodorant – % 40 – parfümlü banyo tuzları ve diğer banyo müstahzarları – % 40 – “agarbatti” ve yakılarak kullanılan kokulu diğer müstahzarlar – % 40 kişisel bakım ve hijyen ürünlerine bile yeni vergiler ekleyip, zaten zor geçinen halka daha da yük bindirmekteler, yakın bir zamanda doların yükselmesiyle birçok ürüne de yine zam gelecek zaten onu söylemek bile istemiyorum. bu virüs döneminde devletlerin önce iban verip yardım parası istemesi, e gelmeyince de sen vermezsen ben alırım söke söke demenin başka bir yoludur bu. bir önceki konuda da bayan bir üyemiz çıkmış amerikanın bizi kıskandığını falan söylüyordu. biz bize yeteriz türkiyem, pardon, biz bizi yolarız türkiyem. 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| evde oturup orgu orsunler makyaj nedir 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
karar verdim bana sen bak.nfjdkdkd 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
seve seve :d 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | ||
| |
| | #5 |
| elimi kesip kan ile Ruj ve allik yaparim;bambam;bambam;bayrak;haha 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Sacinin uzun oldugu farkettim sanki baci latife tabiki.. 👍 1
________________ Adam oLmak Bir Gruba DahiL oLmak DeğiL.. Bir Duruşa Sahip oLmaktir... | |
| |
| | #7 |
| sadist misiniz siz hanımefendi yoksa vampir mi ? o değil de benim saçlarım da uzadı kuaförler kapalı, bildiğin taç takıyorum şuan. 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Makyaj ürünlerine verilen paraya acımam ;khv 👍 2 | |
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
var herhalde biraz:) sadistlik | |
| |
| | #10 |
| Dört duvara makyaj yapıp otursunlar. Mutfak için ayrı ,salona ayrı makyaj yapın değişiklik olur..;bambam
________________ El Mer'u Ma'â Men Ehabbe' | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |