![]() |
| |
| | #1 |
| İstanbul'un Güngören ilçesinde restoranda tartıştığı kişiler tarafından saldırıya uğrayan müzisyen Umut Emre Aytekin, hayatını kaybetti. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi'ndeki bir restoranda kavga ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yerde hareketsiz hale yatan Umut Emre Aytekin'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. Aytekin, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, müzisyen Aytekin'i darbeden H.Ö. (23) ve C.T'yi (22) de olay yerinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye gönderilen 2 şüpheli tutuklandı. kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Allah rahmet etsin.. İnsanlarda tahammül diye bir şey kalmadı.. En ufak bir tartışmada karşısındaki azılı düşmanıymışçasına saldırır oldu maalesef..
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Bu videoyu izleyince kan beynime sıçradı. Bir anlık eski kişiliğime büründüm ve saf öfkeyle doldum. Şansa kadere bana denk gelse böyle bir olay, bu allahsızlara ne yaparım kendim bile kestiremiyorum. Allah rahmet eylesin. Artık bunlar yeni normalimiz geldiğimiz noktada.
________________ | |
| |
| | #4 |
| Allah rahmet eylesin..
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |