IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 20 Nisan 2020, 15:45   #1
Lâ Tahzen innALLÂHe Meâna
Furkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sosyal medyada canlı yayın yapan Feyzioğlu, "FETÖ'cü oldun" yorumuna çok kızdı

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, sosyal medyadan yaptığı canlı yayın sırasında "FETÖ'cü oldun" şeklinde yorum yapan takipçisine "Sen kim oluyorsun da bana FETÖ'cü diyorsun. Aşağılık" sözleriyle karşılık verdi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında 'evde kal' çağrısına uyan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Fevzioğlu, gelen bir yoruma sinirlendi.

"FETÖ'CÜ OLDUN" YORUMUNA ÇOK KIZDI

Yayın sırasında "FETÖ'cü oldun" diyen takipçisine cevap veren Fevzioğlu, "FETÖ ile mücadeleme laf ettirmem. Bana FETÖ'cü diyenlerin alnını karışlarım. Ben ömrümü verdim FETÖ ile mücadeleye… Şimdi bana FETÖ'cü diyenler, onlar FETÖ'cü. Hadi oradan. Yallah. Terbiyesiz adam. İmanıma laf ettirmem, milliyetçiliğime laf ettirmem, FETÖ ile mücadeleme laf ettirmem." diye konuştu.

"SEN KİM OLUYORSUN, AŞAĞILIK"

"Sen git FETÖ'cülerin yalakalığını yap, kuyruğuna yapış. Sen git düşmanımın düşmanı dostumdur diyen FETÖ'cülerin peşine yapış" diyen Fevzioğlu, tepkisini şöyle sürdürdü: "Sosyal mesafeyi azaltıp, gel de yüzüme konuş. Sen kim oluyorsun da bana FETÖ'cü diyorsun. Aşağılık. Hakarete hakaretle cevap verilebilir. Bu ülkede FETÖ ile yanyana getirilemeyecek 3 kişiden biri benim."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim.

"Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ"

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 20 Nisan 2020, 23:37   #2
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Devlet kademelerinde hâlâ sayisiz kripto fetöcü kol geziyor. Bunlarin taktigi; olacak isi olmaza cevirmek ve vatandasa hakaret ederek devleti halkin gözünde kötü olarak göstermek. Bu numarayi uzun zamandir uyguluyorlar. Bir devlet görevlisi kendisinin sorumlu oldugu legal bir isiniz icin size zorluk cikariyor veya sizi kücük düsürüyorsa bilin ki o kripto bir fetö köpegidir.

Bu millete ne oldu böyle başkalarına saldırmak hakaret etmek aşağılamak küçümsemek kendisi gibi düşünmeyeni dışlamak yada fetöcülükle suçlamak bu ne gaflet delalettir böyle mademki dünyanın en akıllısı sizsiniz niye klavyeden yazıyorsunuz çıkın yapın mademki sizden akıl fışkırıyor ne duruyorsunuz sizi kim tutuyor çıkın en iyisini yapın..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)