![]() |
| yazan Burçinn 13 Ocak 2024, 11:34
Şehitlerimiz, kahramanlarımız, Toprağa düştüler, vatan için savaştılar. Gözleri vatan aşkıyla ışıldıyor Dualarımız onlarla, topraklar şehadetle doluyor. Fedakarlıkları unutulmaz, Gönüllerde yaşarlar, sonsuz bir iz bırakırlar. Vatan toprağına düşen her damla kan, Şehitlerimizin fedakarlıklarıyla akar. Şehitlerimiz, ardında nesiller boyu iz bırakan, Vatan uğruna can veren kahramanlar. Toprağa düşen her bir fedakar yürek, Milli destanımızda ölümsüz bir yürüyüş bırakır. Gözleri vatan sevgisiyle parlayan, Şehadetle bürünen o yiğit insanlar. Vatan toprağında açan bayrağımız, Şehitlerimizin kahramanlığında dalgalanır. Şehadetle örülü, kutsal bir hikayedir bu yol, Vatan uğruna yazılmış destanlarıyla dolu Göğsünde iman, gönüllerde aşk var Şehitlik, nur içinde yatan bir armağandır. Bayrağa sarılı, toprağa düşen beden, Şehadetin izini bırakır her zerremizde Yıldızlar tanıklık eder bu kahramanca duruşa, Şehitlik, cennet bahçesinde açan bir güldür. Ruhları şad olsun, mekanları cennet, Şanlı bayrağımız dalgalansın diye göklerde... Şehitlerimiz, minnetle anılır, Gönlümüzde ebediyen yaşarlar. ... Sabah şehit haberlerini alır almaz birşeyler koptu içimde, o an, biz günlük güneşlik yaşarken, cephede bizler için düşmanla göğüsleşen Mehmetçiklerimizin, yine bizim huzurumuz ve sağlığımız için kendilerini feda ettiklerini düşündüm, her birine minnettarız. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta aileleri olmak üzere tüm sevenlerine (TÜM TÜRKİYE) baş sağlığı diliyorum. Şehadetiniz Kutlu Olsun... 👍 7
__________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? |
| Görüntüleme 154
Yorumlar 5
|
| | #2 |
| Alllah rahmet eylesin ailelerine sabırlar diliyorum.. Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] böyle güzel bir paylaşım için ayrıca teşekkürler 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Başımız sağolsun 🇹🇷 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #4 |
| Başımız sağolsun Allah ailelerine sabırlar versin .. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| ... Cennet bekçileri şehitlerimiz... Kaleminize yüreğinize sağlık 👍 1
________________ ![]() | |