![]() |
| |
| | #1 |
| 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #2 |
| Tahsin 😑 | |
| |
| | #3 |
| Tahsin
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #4 |
| Tahsin ya ![]() Üzüldüm bu kadının kazanmasına yalan yok..
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #5 |
| Barbaros Kazanmalıydı.
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #6 |
| Kazandığına, kazanabildiğine inanıyor musunuz gerçekten? Programı izlemiyorum ama bazen ev ahalisi izlerken denk geliyordum. Çok az göz gezdiren beni dahi irrite etti. Türkiye genelini düşünemiyorum. İtici birini şampiyon yapma stratejisi mi acaba? İzleyen, hakim olan biri yeşillendirsin.;d
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| | #7 |
| Diğerleri nasılsa biz daha iyiyiz esrayı hava da karada eleriz düşüncesi ile rahat davranıp olmadık hatalar yaparken Esra dört elle sarıldı yemeklere ve dikkatli yaptı. Sevmem kendisini ama bu şekilde hak ettiğini düşünüyorum. Rakibin kim olursa olsun küçümsemeyeceksin. Tahsin in listesinde Esra son beşte bile yoktu...
________________ ![]() | |
| |
| | #8 |
| Hasan hak ediyodu | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |