![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Şarkıcı Seda Sayan yüzünün ve dekolte bölgesinin genç bir görünüme kavuşması için bir kez daha çareyi bıçak altına yatmakta buldu. Ünlüler camiasında estetik furyası devam ediyor. Her geçen gün yüzlerindeki değişimlerle ön plana çıkan isimlerden biri de şarkıcı ve sunucu Seda Sayan. 61 yaşındaki Sayan, Fransız askısı işlemiyle yüzünü gerdirerek genç bir görünüme kavuşmuştu. Sünnet derisi enjekte ettirdi Son olarak bir işlem daha yaptıran Seda Sayan o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Sayan, bebeklerin sünnet derisinde bulunan fibroplast hücrelerini boynuna ve yüzüne enjekte ettirdi ![]() ![]() Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #2 |
| İnsan düşündükçe huylanır be | |
| |
| | #3 |
| fenni sünnetçilere dönmüş zaten gerdire gerdire
________________ | |
| |
| | #4 |
| Tövbe
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| sünnet derisi bulamazlarsa, tanıdıklarını iki kere sünnet edecekler yakında ![]() aşkım: efendim hayatım benim için sünnet olur musun, derisi lazımda... | |
| |
| | #6 |
| bilseydik saklardık. ziyan oldu gitti.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #7 |
| Güzel mi Güzel :) onu biliyorum
________________ Hep mutlu yaşanmaz zaten. Öyle yaşama da. Ama ağlayarak geldiğin bir dünyadan, gülümseyerek ayrılabildiğin bir hikayen olsun. Bir gün aşağıdan bakacak herkes çiçeklere..^^ | |
| |
| | #8 |
| Yok daha neler yaa
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Snn yaşındakiler neyse susayım. Yarabbim akıl fikir ihsan eyle..
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #10 |
| Sunnet edilen bolge suratli kadin znznx | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |