![]() |
| | #1 |
| Malumunuz tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüs vakaları hızla artıyor. Bu dönemde kendimizin ve çevremizdeki insanların sağlığını düşünmek için evde kalmamız en iyisi. Türk FM olarak dinleyicilerimize çağrıda bulunmak için bir jingle hazırladık. Aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz. Jingle'da sesiyle eşlik eden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
a çok teşekkür ederiz. 👍 8
________________ ![]() Seslendirdiğim şiirlere, profilimden açtığım konulara tıklayarak ulaşabilirsiniz. | |
| |
| | #2 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bu jingle bayildimm cidden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2 | |
| |
| | #3 |
| Ben teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
, harikasın.. ;dans 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Teşekkürler, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ ![]() Seslendirdiğim şiirlere, profilimden açtığım konulara tıklayarak ulaşabilirsiniz. | |
| |
| | #5 |
| çok güzel bir jingle olmuş UmutAldi eline sağlık tşeekkür ederiz emeğin için Turk FM ile #evdekal ile hep birlikteyiz bizde aynı şekilde 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Teşekkürler @hellowen ! :)
| |
| | #7 |
| Tam çıkıyordum, eve döndüm. O derece etkili. Güzel olmuş. 👍 1
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #8 |
| çok güzel olmuş, tebrik ederim düşüncede güzel 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #9 |
| Emeğine sağlık çok güzel olmuş 👍 1
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #10 |
| Emeğinize sağlık çok beğendim. 👍 1
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |