![]() |
| | #1 |
| Kitap okumak niye sıkıcı geliyor? | |
| |
| | #2 |
| Hikayesi etkilememiştir muhakkak.
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #3 |
| Yooo bana keyif veriyor
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| hic sıkıci gelmedi suana dek
________________ | |
| |
| | #5 |
| sıkıcı gelmiyor
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| doğru hikayede bir kitap seçmek gerek. ve her zaman olay örgüsü oluşurken kitaplar sıkıcı gelir. sabırlı olmak gerek | |
| |
| | #7 |
| Yazarın akıcı dili olmayabilir. Çeviriyse çeviren kötü çevirmiş olabilir. Gözleriniz bozuk olabilir. Konu sarmamış olabilir. Rus romanıdır, isimleri telaffuz edene kadar konuya hakim olamıyorsunuzdur. Kitap okuma alışkanlığınız az olabilir. Olabilir de olabilir. Kitap okumak ve bu alışkanlığa sahip olmak bir insan için büyük nimet bence. Düşünsene, 100 sene hiç durmadan kitap okusan da okumaya yetişemeyeceğin kadar kitap var. Müthiş bir şey.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #8 |
| Ne okuyacağını bilmediğimiz için ya da süslü laflar çok çabık sıkıyor olabilir toplum olarak az tezcanlıyız hemen sadede gelsin isteriz
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| | #9 |
| Ben kitap okurken kendimi ve çevremi unutuyorum, bence muhteşem bir olay. | |
| |
| | #10 |
| Kitap okumak bambaşka dünyaların, bambaşka insanların hayatlarının kapılarını aralamak.. Hiç sıkıcı gelmiyor bana.. Severek yaptığım en güzel alışkanlıklarımdan..
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |