![]() |
| |
| | #1 |
| Size göre Türkiye'nin en büyük problemi nedir? 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Eğitim 👍 1
________________ Ihlamur kadar da olsa iyi gelmeyeceksen bir insana hiç yoluna çıkma. | |
| |
| | #3 |
| Eğitimsizlik | |
| |
| | #4 |
| Rte | |
| |
| | #5 |
| Cehaleti güç sanmak.. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Duyarsızlık (bana dokunmayan yılan bin yaşasın) Üç maymun (görmedim duymadım bilmiyorum) Komşusu açken tok uyuyanlar) vurdum duymazlık İnsanları YARGILAMAK (kendi kusurlarına bakmadan) ŞİDDET ( çocuk karşı binada dayak yer herkes balkondan izler ama tüm bu vasıflsrı saydığım yada vasıfsızlıkları insan adı altında canlıların sergilemiş olduğu davranışlar) aynı şekilde kadınlara yönelik.... Eğitimszlik evet fakat bir çoğu üniversite mezunu bunların Eğitimi önce aile sonra okul verir Ama güzel ahlak işte onu yalnızca anne ya da baba verir. Zaman ayırın çocuklarınıza ki sizler zor olanı başarın. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Birlik Olamamak.. Sağcısı Solcusu..Türkü Kürtü.. Lazı Çerkezi..Kapalısı Açığı..İhtiyarı Genci.. Çalışanı Emeklisi... Kısaca tüm türkiye olarak malesef ki bir birlikte içinde değiliz.. Toplum en küçük birimi olan aile içerisinde bile birlikteliğimizi kaybettik.. Koca türk toplumunda birlik olmayı ummak da çok inandırıcı gelmiyor bu saatten sonra.. Her kesim kendi yaptığını doğru buluyor.. Birlik beraberlik içerisinde toplumun faydalarına göre hareket edilmiyor..Ben bilirim.. Ben kazanayım. .Benimle olan kazansın.. BEN'likten BİZ liğe geçemediğimiz sürece de malesef ki bu problem büyümeye devam edecektir.. 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Görmezden gelmek, duyarsızlık, vss
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #9 |
| Sürekli bir şikayet hali. Mutlu olamamak
________________ | |
| |
| | #10 |
| Çalışmayan yatarak para kazanmaya çalışan zihniyet kendisini hiç geliştirmeyen formül üretmeyen ilerlemeyen hep hazır bekleyen ve kendi beceriksizliğini sanki başkası yapmış gibi karşı tarafı suçlayan beyin fukaraları
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |