IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2024, 12:21   #1
Standart Volkan Konak'tan Diyanet'e: Bu akşam sizin için içiyorum

Volkan Konak'tan Diyanet'e: Bu akşam sizin için içiyorum

Diyanet'in cuma hutbesinde yılbaşı kutlamalarına ve alkolün haram olmasına dair ifadelerin yer alması şarkıcı Volkan Konak'ı rahatsız etti.
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın geçtiğimiz hafta yayınladığı cuma hutbesi sanat camiasının gündemine oturdu...

Yayınlanan hutbede yılbaşı kutlamalarının, alkol tüketmenin, dinen sakıncalı olduğu vurgusu yapılırken şu ifadeler yer aldı

Noel hazırlıkları yanlış tutum"

Dinimizde ve kültürümüzde yer almayan yılbaşı eğlenceleri, Noel Baba figür ve kıyafetleri, çam ağacı süslemeleri gibi yanlış tutum ve davranışlardan uzak duralım. Kötülüklerin anası olan alkol, ocakları söndüren kumar, umutları tüketen şans oyunları ve piyango gibi haramlarla sağlığımızı, zamanımızı ve kazancımızı heba etmeyelim

Volkan Konak Ali Erbaş'ı hedef aldı

Yılbaşı kutlamalarının dinen uygun görülmemesi üzerine yayınlanan hutbeye Şarkıcı Volkan Konak'tan tepki geldi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a göndermede bulunan Konak, sosyal medyada sert ifadeler kullandı.

Çok sinirlenen Volkan Konak, paylaşımında şunları söyledi:

Atatürk’ün kurduğu diyanetin koltuğunu işgal eden zat; insanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve de turizm alanında çalışan ve bu sekterlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır

Bir kadeh de sizler için içiyorum"

Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadeh de sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz…

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒!

Alt 03 Ocak 2024, 12:48   #2
People who touch your heart are always with you.
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atatürk’ün kurduğu diyanetin koltuğunu işgal eden zat; insanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve de turizm alanında çalışan ve bu sekterlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.

Alt 03 Ocak 2024, 22:39   #3
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Saçmalamış adam ALLAH ın yasağını dile getiriyor ki bu onun görevi bu Volkan denen adam ne olduğu belirsiz biri zaten .d

Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla.

Alt 03 Ocak 2024, 22:43   #4

Bu ülkede öldürülen kadınlar için, tecavüz edilip ölen çocuklar için de hutbe yayınladığınız zamanları göremeyiz ama!

https://megaresim.com/upload/5232d0a2.gif

Alt 03 Ocak 2024, 22:43   #5
Banlı Üye
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)