![]() |
| yazan Burçinn 02 Ocak 2024, 19:39
Hissedemez mi insan sevilmediğini? Ben hissettim, boğazımın en düğüm noktasında Arkamı döndüğüm anki kikirdeşmeleri Duymamak kimin elinde? Yalnız doğdum ben, yalnız Yürüyorum.. Yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ya insan(!) Ona sığınıyorum, Bir gün çekip gitsem, gelecek kimler var? Göremiyorum.. Nankörmüş tüm dostlarım, nankör.. Boyu posu endamı için, ancak beni hor gör! Sen Burçinn`sin, konuşsunlar, daima hoşgör! Alsalar da canını, hoş gör.. Hoş gör.. Yağmur altında ıslandığımız günlere sayıyorum. Aynı simide el uzatıp, paylaşmamıza sayıyorum. Yaşanmışlıkların esiriyim, sıyrılamıyorum Ne kaldı ki kıyamete? Günleri sayıyorum.. ... 👍 4
__________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? |
| Görüntüleme 127
Yorumlar 9
|
| | #2 |
| Emeğine sağlık. Herşeyi de hoş görmemek lazım) 👍 1
________________ | |
| |
| | #3 |
| Hissedemez mi insan sevilmediğini? Kesinlikle hisseder iliklerine kadar.Kalemine yüreğine sağlık. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Kalemine yüreğine sağlık... Bazen kaybedecek bir şeyin kalmadığında kazanmaya başlarsın... 👍 1
| |
| | #5 |
| Kaleminize yüreğinize sağlık 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #6 |
| Emeğine sağlık can 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Nankörmüş tüm dostlarım, nankör.. Boyu posu endamı için, ancak beni hor gör! Sen Burçinn`sin, konuşsunlar, daima hoşgör! Alsalar da canını, hoş gör.. Hoş gör.. yürek sesine sağlık canım 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #8 |
| Yüreğine sağlık 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Emeğinize kaleminize sağlık 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #10 |
| Alsalar da canını, hoş gör.. Hoş gör.. Kalemine yüregine sağlık 👍 1
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |