![]() |
| | #1 |
| Arkadaşlar sizin için ne kadar önemli? 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Bir arkadaş ya heptir ya hiçtir. Aramızdakı uzaklık anlamsız. Benım ıcın sanaldaki insanların, realdeki arkadaslardan daha harbi oldugunu dusundugum zamanlar da oldu. Mekan zaman tanımaz, gelemeyecek olsa bile varlıgını hıssettıren, gozlerıne bakıp ıyı degılsın goruyorum bakısı atan ınsandır dostun. . Tüm arkadaşlarım degerlı, tüm dostlarım sevgılı..
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| | #3 |
| Reelde yıllar sonra farkına vardıgım durumdur. Hiç bir dostumun 5 lira ederi yok. Ben yaşıyorum, Ben ölücem. Düşünce tek kalırım hep, kimse kaldırmaz. Kimseye ihtiyacım yok , edecekse Allah yardım etsin bana. | |
| |
| | #4 |
| Arkadaşlığa değer vermem.Dostluğumu bâki yürütürüm.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #5 |
| arkadaş sıradan tanıdıklarıma derim, diğerleri kardeşimdir. var 4-5 tane. | |
| |
| | #6 |
| Takılıyoruz
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #7 |
| Arkadaş herkesle olabilirsin.Karsimdaki iletişim halinde olduğum herkese değer veririm.Hele bir de dost olduysak paha biçilemez.. | |
| |
| | #8 |
| Gercek bir arkadaş cok önemli
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #9 |
| Hic onem VermiyOrum Artik. Yasanmisliklar Onemsizlestiriyo Sanki. | |
| |
| | #10 |
| Arkadaşlarınla yüzeyseldir paylaşımların.. Dostlar ise bambaşka.. Kolay kolay dostum demem kimseye.. İletişimim iyidir insanlarla çok çabuk bağ kurabilirim ve pozitif yaklaşırım ama tanıdıkça zaman geçirdikçe ya hayatımdan çıkarır yada çıkmamak üzere hayatıma alırım.. Hayatıma aldığım ve dost dediğim o insanlarla ile yolum uzundur.. Bazen aileden bile önde gelirler..
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |