IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2024, 13:43   #1
Banlı Üye
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ünlü isimlerden yeni yıl paylaşımları

2024 herkes için yeni bir başlangıç, yeni bir umut... Sanat ve eğlence dünyasının tanınan isimleri de yeni yıla girerken duygularını sosyal medya hesaplarından paylaştı. İşte ünlü isimlerin 2024 mesaj ve fotoğrafları...

Ünlü isimlerden yeni yıl paylaşımları

Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı'yla pozunu "Mutlu yıllar" notuyla paylaştı.

Songül Öden: Ne tuhaf bir yıldı... Masallara, iyi niyete, güzel çocuksu dileklere hâlâ inanmak istiyorum… En büyük dileğim kızımın sağlıkla gelmesi ve çok içten diliyorum ki, 'Yurtta sulh cihanda sulh.'

Cem Yılmaz: Tüm sevdiklerinizle sağlık ve mutlulukla nice yıllar dilerim. 2024 size güzellikler getirsin.

Pelin Akil: Altan ailesi hepinize güzel seneler diler... 2024 beklemediğimiz kadar milletimize ve bize güzelliklerle gelsin. Herkese mutlu seneler.

Deniz Çakır: İyi seneler mi?

Rıza Kocaoğlu: Sağlıklı, mutlu yıllarınız olsun. Sevgiyle.

Hadise: Herkese iyi bir sene diliyorum!

Kenan Doğulu: Sevdiklerimizle sımsıkı sarıldığımız, neşeli, huzurlu, kavuşmalı, her günümüzün diğerinden daha keyifli geçtiği, eğlenceli, dans dolu, başarılarımızı birlikte kutladığımız, mutluluğu haykırdığımız, aşk dolu bir yıl olsun. Mutlu yıllar!

Ediz Hun: Yeni yılınız kutlu olsun.

Burak Özçivit: 2024 güzel bir yıl olsun.

Ajda Pekkan: 2024 lütfen bizi üzme. Barışla, huzurla, güvenle, bereketle gel. Çok zor bir seneyi geride bırakırken, 2024'te her şeyin daha iyi olacağına olan inancımızı yitirmeden , huzurlu, sağlıklı, başarılı, bereketli ve barış dolu, bebeklerin, çocukların ölmediği bir yıla adım attığımıza inanmak istiyorum. Ve sevgili 2024 lütfen bize iyi davran, ülkemize güç ver, bölgemize huzur ve barış... Sizi seviyorum, mutlu yıllar.

Tolgahan Sayışman: Ailemiz,dostlarımız,arkadaşlarımız,yakınımızda veya uzağımızda olan, özelikle hasetlikten ırak güzel dileklerini her zaman dile getiren ve iyi niyetini kalbinden eksik etmeyen herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.

Hazal Kaya: Gerçekten felaket ve mucizelerle dolu bi yıldı. Zaman çok hızlı aktı, bir yandan her acıyı da hiç bitmeyecekmiş gibi uzun uzun yaşattı. Yallah 2023… Bize iyi davran 2024! Vallahi billahi tillahi imdat diye bağırırız bak…

Seray Sever: Harika bir yıl olsun 2024. Sevdiklerimizle, sağlıkla, mutlulukla, huzurla ve bolluk bereket içinde inşallah.

Ata Demirer: Uzatmadan hemen söylüyorum, pusulanızın kalbiniz olduğu güzel bir yıl diliyorum.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 01 Ocak 2024, 16:45   #2

Güzel kareler

Gönül nasıl derin bir kederde...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)