![]() |
| | #1 |
![]() #evdekaL Radyo DinLe. Evde kaL, Radyomuzda KaL, Biz Senin icin Variz. Cok yakinda yeniden aciLicak dukkanLar, Yeniden bi araya geLicez, Yine cayLar esLiginde edicez muhabbetLeri, TeKrar heycan ve tutku iLe izLicez macLari, OkuLLarda cocukLar civiL civiL oLucak yine, SIKILDINIZ biLioruz, Ama bi sure daha simdiLik evLerinizde kaLmanizi rica edioruz. Ayyyy abLa kos kos basLiorrrrrrrrrrrrrrrr, Dj Dike (Dayyyyykkkkkk) iLe de hayde horonaaa yehuuuu fiyyttt, yarimun heLaLiyim damaruma basar isen az bisey beLaLiyim karadeniz kiziyumm.. Dj PReNSeS iLe ac sesuni kardesimmmm damar ise damar iste bu kadar, musLum baba guzeLdi yasamak guzeLdi hayat hatirasi kaLdi omrume.. Dj helloween iLe nostaLji, zakkum ben ne yanginLar gordum boLece birak beni sen atesten korkarsin kac kurtar kendini.. Dj Pus iLe siir turku, taLha bora oge istegigi oLmayinca karakter degistirenden, ozan manas percem percemm.. ve daha nice programci arkadasLarin o guzeL emekLeri ve sarki iLe kuLaktan kaLbe Hepsi TURKFM de.. Biz bize yeteriz, "Sen nerde iden bizde oradayiz" #EvdekaL ve Radyonu ac TURKFM dinLe. KeyifLi DinLemeLer.. 👍 6 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |