![]() |
| | #1 |
| Bence çok az kitap okuyanların yaptığı şeydir. 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| Dıkkat cekmek ısteyen kısılerde gorulen yaygın bir hastalık türü misal tv izlemem genelde kitap okurum ;$ aslında olan telefonu elınden dusurmemek ;dd 👍 2 | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
biliyorsun bu işleri nfjdjd
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
| Uzak durun. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Ben hiç okumam be çokta okumak isterim fakat anca çok dikkatimi çekecek toplasan 3 4 kitap okumuşumdur :) 👍 1
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #6 |
| kendini farklı göstermeye çalışan kişidir, kitap okumak güzelde kavrayabilmekte önemlidir. Sırf okudum diyebilmek için okumak neye yarar. Böylelerine verilecek cevap: ''okuduysan okudun, başın göğe mi erdi?'' olmalıdır. Aslında tam olarak öyle olmasa da ben öyle yazayım anlayan anlatmak istediğim şekilde anlar zaten.. 👍 3
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #7 |
| Gerçekten okuyorsa ne mutlu
________________ . | |
| |
| | #8 |
| bide oyol kenarinda oturub kitab okuyanlar yokmu bi tik ses gelsin hemen kafasini kaldirir bakar oysa bakinca nasilda dikkatle odaklanmis kitaba(:Tabi bu herkese ait degil:d | |
| |
| | #9 |
| okumuyodur
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #10 |
| Olm sorduk mu.Bizene?
________________ | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |