IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2023, 04:48   #1
Standart Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı ağlayarak 'uyuşturucu' kullandığını itiraf etti

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı , kızlarının babası eski eşi Mustafa Can Keser'in iddialarına Instagram'dan cevap verdi. Ersubaşı, "Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser'in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı" dedi

Bir dönemin popüler dizilerinden Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde boşanmıştı.

'İhanet' ve 'şiddet
' iddiaları sonrası yollarını ayıran ikili yeniden karşı karşıya geldi
Mustafa Can Keser'in, eski eşi Damla Ersubaşı'na ağır suçlamalarla dolu bir velayet davası açtığı öğrenildi.

"VELAYETİ ALMAK İSTİYORUM"

Keser, eline ulaşan görüntülerin ardından mahkemeye başvurdu, ‘Eski karım yasaklı madde kullanıyor, velayeti almak istiyorum’ dedi

Çocuklarının annesinin uyuşturucu kullandığını iddia eden Mustafa Can Keser, çocukların velayetini aldı.

Mahkeme kararıyla çocuklarını eski eşine kaptıran ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından ağlayarak açıklama yaptı

BEN UYUŞTURUCUYA DÜŞTÜM"
Ağlayarak uyuşturucu kullandığını itiraf eden ünlü oyuncu, "Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser'in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı" ifadelerini kullandı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒!
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı ağlayarak 'uyuşturucu' kullandığını itiraf etti

Alt 27 Aralık 2023, 06:57   #2

Sonra da inkar etmiş

Alt 27 Aralık 2023, 16:09   #3

Yazık gerçekten haline baktimda

𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒!
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı ağlayarak 'uyuşturucu' kullandığını itiraf etti

Alt 27 Aralık 2023, 17:44   #4

Milletin parasını yalan dolanla al uyuşturucuya düş kumara düş sonrada çocukları almak işte ne güzel ya. O çocuklar sende kalsa sonu ne olur acaba. Kocan iyi yapmış o çocukları alarak.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)