![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Nihat Hatipoğlu’nun sevgilisi var (Binlerce yorum geldi) mı? Muhammed Yakut duyurdu! Muhammed Yakut, “Nihat Hatipoğlu’nun Ataşehir’de oturan 25-26 yaşlarındaki sevgilisiyle olan görüntüleri geldi bana” demişti. O açıklamaların ardından yeni bir gelişme yaşandı ![]() İddialardan sonra ilk defa Nihat Hatipoğlu, Tiktok’ta bir video yayınladı Yakut, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Muhammet Yakut’un Nihat Hatipoğlu ile ilgili ortaya attığı iddiaları ise şöyle: “Nihat Hatipoğlu’nun Ataşehir’de oturan 25-26 yaşlarındaki sevgilisiyle olan görüntüleri geldi bana. Sen Ramazan’da çıkıp program yap, ben sana neler yapıyorum görürsün.” Dini sohbet verdiği videonun altına binlerce yorum yazıldı. ”Hocam kaset izlemek orucu bozar mı?” ”İddia edilen kasetler ramazan ayında mı yayınlanır?” ”Hocam 60 yaşında adamın 20 yaşında kadınla beraber olması caiz mi ![]() Türk televizyonlarının sevilen isimlerinden biri olan Nihat Hatipoğlu, özellikle Ramazan aylarında sunduğu programlarla izleyicilerin gönlünde taht kurmuş bir isim. Ancak bugün, ünlü ilahiyatçı ve televizyon sunucusu hakkında X platformunda ortaya atılan bir iddia, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #2 |
| Herkesten her şeyi bekliyorum ben artık.. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Hey Allahim..
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| | #4 |
| lan ben 38 im. 10 yas küçük bi hanimefendiyle flortlesirken utanirim.d Bunlar ne seyefsiz yav.xd | |
| |
| | #5 |
| Artık söyleyecek söz bulamıyorum
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Sevgilisi olamaz mı 60 yaşında diye şeyi yokmu bu adamın kalbi
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |