![]() |
| Anketimiz: Anket: IR - 2023 Yılının En Çok İzlenen Dizileri | |||
| Yalı Çapkını | | 2 | 25.00% |
| Gönül Dağı | | 0 | 0% |
| Kuruluş Osman | | 0 | 0% |
| Aile | | 1 | 12.50% |
| Yargı | | 0 | 0% |
| Kızılcık Şerbeti | | 2 | 25.00% |
| Camdaki Kız | | 0 | 0% |
| Alparslan Büyük Selçuklu | | 1 | 12.50% |
| Teşkilat | | 1 | 12.50% |
| Ömer | | 1 | 12.50% |
| Katılımcı sayısı: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() 2022 yılında zirveyi bırakmayan "Yalı, Çapkını" 2023 yılında zirve koltuğunu yine kaptırmadı. Box Office verilerine göre Türkiye'de 2023 yılında en çok izlenen diziler sırasıyla şu şekilde; Yalı Çapkını - 10,32 reyting ![]() Gönül Dağı - 9,64 reyting ![]() Kuruluş Osman - 8,01 reyting ![]() Aile - 7,73 reyting ![]() Yargı - 7,65 reyting ![]() Kızılcık Şerbeti - 7,37 reyting ![]() Camdaki Kız - 6,93 reyting ![]() Alparslan Büyük Selçuklu - 6,62 reyting ![]() Teşkilat - 6,33 reyting ![]() Ömer - 5,93 reyting ![]() ![]() 👍 6 Konu BugsBunny tarafından (25 Aralık 2023 Saat 01:49 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| diziler sıfır..
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #3 |
| Gönül dağı benim tek izledim dizi
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Dizi bakmadigimi fark ettim ![]() 👍 1
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | |
| |
| | #5 |
| kızılcık şerbeti
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #6 |
| Dizi izlemem. | |
| |
| | #7 |
| Yalı çapkını
________________ | |
| |
| | #8 |
| Dizi izlemiyorum ama en çok duyduğum Kızılcık Şerbeti ve Yalı çapkını
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Kizilcik şerbo tabiii bizim forumda nasil izlenmiyo hayret... Alevle Apo diyor ve gidiyorum burdan Acil izleyin 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #10 |
| Kızılcık şerbeti tabi ki de.
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |