![]() |
| | #1 |
| Bir sevda seçtim Aşk tohumlarından biriken Özlemlerimi merak ettiren Uğrunda yaşama göz yuman sensizliğim gibi Artik eskisi gibi değildim Umutlarim tüm dağları asmış Aşkın evveliyatini unutmuş Bariz sonsuzluq 'a doğru gidiyorken Deniz kenarında omuzumda saçların Rüzgarın esintisinde kokun beni sararken Sıcacık ellerini tenime dokunduğunda ki merhametin Malumum özlemlerim Sana güneşi ismarladim Güzelliğin ile doğsun Uykusuzluğun ile batsin diye Seni seviyorum ama herkes gibi degil Uzaktan değil Yakından degil Kalbinden ama sadece gözlerinden Özleyeceksin tüm anılarımızı Özlemlerim beni sende hapsetmiş Kurtulamazsın düşlerimden Kurtulamazsın Ağlasam sesimi duyarmisin Gözyaşlarımı avuçlarında hissedermisin Her damlasin da kendini görürmüsün Gözlerime bakabilecek kadar cesaretlemisin Sana git demek içimden gelmiyor bazen Kal demek de yoruyor beni Sebebsiz degil seni sevmelerim Sebebsiz değildi sana olan sevdam Bakma artık göremezsin Bakma artık tanıyamazsın Bakma artık göremez hissedemezsin İçim içimi yiyor sensizlik biliyorum Parçalanıyor duygularım Tanrı da biliyor ya vazgeçemiceğimsin Vaz geçemediğim mi demeliyim Her geceniz hikaye gibi olsun Bir roman misali bitmek bilmeyen Aşk ve sevda sonsuz sürsün Merhamet biz de kalsın.. NOT; Bu Makale de Bana Destek Veren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'ıma Teşekkür Ederim. 👍 2
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |