![]() |
| yazan SonsuzLuq 16 Aralık 2023, 14:17
Bardagini tabagini kirdim attim..Bos bos baktim bi sure ..Anilari yaktim kendimle..Bagirdim duymadin..Kactim sokak sokak..Telefonlara bakmadim..Istiklale hic cikmadim..Kiskanmadimda hic artik..Bi cok seyden vazgectim.Hic calmadi o sarki Neyin bedelini odedim bilmiyorum.Simdi bana kalan biraktigin tek guvensizlik duygusu.Ask bazen vazgecmektir .Vazgectim, derin bi ic cektim .Hic bilmedigin bi alemdeyim.Senden ben vazgectim.Sarkilara sacima dahi kusturdun beni..Senden vazgectim.Vazgecirdin.. 👍 4
__________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ |
| Görüntüleme 208
Yorumlar 18
|
| | #2 |
| Kalemine emeğine sağlık 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Vazgeçebilenlere selam olsun. Kalemine yüreğine sağlık 👍 1
| |
| | #4 |
| Tesekkur ederim. 👍 1
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| | #5 |
| Yüreğine sağlık canm 🌸 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| AŞK FENERBAHCE'DIR 👍 1 | |
| |
| | #7 |
|
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| | #8 |
| 👍 1
| |
| | #9 |
| Evet Aşk Bazen Vazgeçmek ve Gitmek gerektiriyor Emeğinize sağlık 👍 1
________________ Hep mutlu yaşanmaz zaten. Öyle yaşama da. Ama ağlayarak geldiğin bir dünyadan, gülümseyerek ayrılabildiğin bir hikayen olsun. Bir gün aşağıdan bakacak herkes çiçeklere..^^ | |
| |
| | #10 |
| Kalemine sağlık 👍 1
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |