IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen anlatilmaz

Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2023, 22:47   #1
Post BekLiyorum..

Uzaktan izliyorum seni. Sarılamadan, elini tutamadan sadece izliyorum. Bazı anlar oluyo gülüyosun dalılp gidiyorum sana. Yüzündeki her detayı ezbere biliyorum mesela. Olaylara verebileceğin tepkiyi, herhangi bi konuda düşüncelerini, kurabileceğin cümleleri ezbere biliyorum.Sende kendimi görüyorum. Sanki diğer yarım senmişsin gibi, sanki bendeki eksik parça senmişsin gibi, sen gelince tamamlanacak bir bütün olacakmışım gibi hissediyorum. Çevremi, seni değil asıl kendimi kandırıyorum. Deli divaneyim sana ama susuyorum bir adım dahi atamıyorum. Arkadaşmışız gibi konuşmak canımı yakıyor.Bekliyorum, sabrediyorum. Bazen öyle anlar geliyo ki sana sarılma isteğimi bastıramıyorum.1 saat göremesem, sesini duyamasam, senden haber alamasam içimi nefes alamayacak kadar derin bir his kaplıyor. Özlüyorum çok özlüyorum. Keşke diyorum senin aşka olan inancını, güvenini kaybetmediğin zamanda karşılaşsaydık. Birbirimiz için doğru iki insan ama yanlış zamandayız. Doğru zamanın geleceği, beni seveceğin, birbirimiz yaralarını saracağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum…….

Alt 03 Aralık 2023, 22:48   #2

Yüreğine sağlık....Kavuşman dileğiyle....))))

Alt 03 Aralık 2023, 22:50   #3

saolunuz tsk ederim.Miray..

👍 1

Alt 03 Aralık 2023, 22:54   #4

Emeğinize sağlık

https://megaresim.com/upload/5232d0a2.gif

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)