IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2023, 23:12   #1
Banlı Üye
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Eğlence mekanında 4 kişiyi vurdu! Mahkemede söyledikleri şoke etti

Samsun'da eğlence mekanına silahlı saldırı düzenleyerek 4 kişiyi yaralayan şahıs, yargılandığı mahkemede söyledikleri şoke etti.

Eğlence mekanında 4 kişiyi vurdu! Mahkemede söyledikleri şoke etti

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'nda bulunan bir eğlence mekanında Mayıs ayında gece saat 23.50 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ticari taksi ile iş yerinin önüne gelen saldırgan, tabancayla ateş açarak kaçtı. Silahlı saldırıda E.S.K., M.Ö., B.D. ve V.K. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kafasından vurulan müşterilerden E.S.K. yoğun bakım servisinde tedavi altında alındı.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, silahlı saldırıyı düzenleyen A.Y.'yi (22) Kavak ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. A.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. A.Y. tutuklandıktan 3 gün sonra da olayı azmettirdiği iddia edilen M.O. da gözaltına alınıp çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

A.Y. ve M.O. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahallesi'nde dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında olayda yaralanan 4 kişi duruşmada hazır bulunurken, A.Y. ve M.O. duruşmaya tutuklu bulundukları Erzurum Dumlu Cezaevinden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Kendini savunan silahlı saldırgan A.Y., "Samsun'a eğlenmek için geldim. Bir başka bir eğlence yerine gidecektim, pahalı diye gitmedim. Taksi ile olay yerine gittim. 3.5 ay önce başka bir barda yaşadığım hadiseler aklıma geldi. Burayı orası zannettim. Uyuşturucu madde etkisindeydim. Yanımda silah vardı. Taksi şoförüne yanaşmasını söyledim. Kapıda takım elbiseli insan gördüğümü zannenettim. Daha önce bana saldıranlar zannettim. Halüsinasyon görmüş olabilirim. Ben ateş ettiğimde taksinin içindeydim. 6-7 el ateş ettim. Ateş ettiğimde mekanın içini göremiyordum" dedi.

Eğlence mekanında 4 kişiyi vurdu! Mahkemede söyledikleri şoke etti

Olayı azmettirdiği iddiasıyla tutuklanan M.O. ise suçlamaları kabul etmeyerek, silahlı saldırganı daha önce hiç görmediğini ve kendisini tanımadığını, suçsuz olduğunu ve beraatini istediğini söyledi.

Olayda yaralanan 4 kişi de saldırıyı ve ateş edeni görmediklerini ve şikayetçi olduklarını belirtti. M.O.'nun tahliyesine karar verilirken, duruşma 16 Ocak'a ertelendi.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 01 Aralık 2023, 23:17   #2
Tel'aran'rhiod
Lews Therin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Neyse bir kaç yıl bile kalmaz çıkar devam eder

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:53.