IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
2Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen 1903
  • 1 Gönderen [C}e{Y]

Seçenekler Stil
Alt 30 Kasım 2023, 12:01   #1
Standart Eşini öldüren Ayşe Işık hakim karşısına çıktı! Kayınpederi duyduklarından sonra salonu terk etti

Eşini öldüren Ayşe Işık hakim karşısına çıktı! Kayınpederi duyduklarından sonra salonu terk etti

Burdur’un Düğer köyünde 28 Mayıs'ta eşi İsmail Işık’ı tüfekle öldüren Ayşe Işık’ın eşine karşı kasten öldürme suçundan açılan kamu davasında yargılanmasına Burdur Adliyesi 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı. Duruşmada sanık Ayşe Işık, sanık avukatı Ahmet Onaran, sanığın akrabaları, maktul İsmail Işık’ın avukatı ve babası hazır bulundu.

"İSMAİL İLE EVLENMEK ZORUNDA KALDIM"

Duruşmada dinlenen Sanık Ayşe Işık ifadesinde, "2012 yılında başka biriyle nişanlıydım. Maktul İsmail Işık ben nişanlı olduğum halde sürekli arabayla önümü kesip benimle görüşmek istediğini söylüyordu. Sürekli bu şekilde ısrar edince bir gün görüşmek amacıyla arabasına bindim. İsmail beni evine götürüp cinsel istismarda bulundu. Bu durumu kimseye söyleyemedim. Daha sonrasında İsmail ile evlenmek zorunda kaldım. Evlendikten sonra sürekli şiddete uğradım, bu 10 yıl sürdü. 2 çocuğumuz oldu. Çocukların kendinden olmadığını söyleyip beni yine dövdü" dedi

"UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIĞIM İÇİN BİLENDİ"
Mahkemedeki ifadesinde 2016 yılında İsmail hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ancak bu kararın ardından şiddetin giderek arttığını dile getiren Ayşe Işık” Uzaklaştırma kararı aldırdığım için bana daha çok bilendi. Akşam 22.00 civarı babamların evine gelerek beni zorla arabasıyla ormanlık alana götürdü. Burada beni darp etti. Elimi arabanın camına sıkıştırarak taşlık alanda sürükledi. Ayaklarımın altı bu olay nedeniyle paramparça oldu. Bu haldeyken istismara uğradım. Ailemi silahla tehdit etti" şeklinde konuştu.

Eşini öldüren Ayşe Işık hakim karşısına çıktı! Kayınpederi duyduklarından sonra salonu terk etti

"EVDEKİ SOPASI BENİM ARKADAŞIM OLMUŞTU"
Eşi İsmail’in sürekli kendini eve getirdiği sopayla darp ettiğini söyleyen sanık, "Evde İsmail’in bir sopası vardı. O sopa benim arkadaşım olmuştu. Ne zaman ortaya çıksa dayak yiyeceğimi anlıyordum. O sopa artık benim kaçınılmaz sonum olmuştu. Acaba ben bugün ne için dayak yiyeceğim diye düşünür olmuştum. Bir gün o sopayla vurarak kolumu kırdı.

"OĞLUMUN SÜNNETİNDE AZ PARA TOPLANDI DİYE DAYAK YEDİM"

20 Mayıs tarihinde oğlumuzun sünnet düğününü yapmıştık. Düğünde az para toplandığı için bile İsmail beni darp etti. Bu şekilde evliliğimiz süresine sistematik bir şekilde beni darp ederek cinsel yönden şiddet uygulayarak evliliği çekilmez hale getirdi” dedi.

"AİLEME KIZAR ÇOCUKLARIMI DÖVERDİ"

Eşinin eve sürekli olarak alkollü geldiğini ve bir şeylere sinirlenip sürekli çocuklarını ve kendisini darp ettiğini dile getiren Ayşe Işık, "İsmail sürekli alkol kullanırdı. Onu akşam ne için ararsam arayayım beni arkadaşlarımın için niye arıyorsun diyerek eve geldiğinde hem beni hem çocuklarımı döverdi. Aileme kızar bizi döverdi. 'Siz ben ne istiyorsam onu yaşamak zorundasınız' diyordu bize. Ben aileme bir şey olmasın diye hep sustum" sözlerini sarf etti.

KAYINPEDER GELİNİN ANLATTIKLARINDAN SONRA SALONU TERK ETTİ

Maktul İsmail Işık’ın babası A.I., sanığın ifadesi esnasında, “Ben bunları daha fazla duymak istemiyorum. Ne yapıyorsanız yapın, affediyorsanız affedin” diyerek mahkeme salonunu terk etti.

TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMINA KARAR VERİLDİ

Sanık Ayşe Işık’nın ifadesi dinlendikten sonra diğer tanıkları da dinleyen mahkeme heyeti dosyadaki eksiklerin tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteleyerek sanık Ayşe Işık’nın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Kaynak ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 1

Konu 1903 tarafından (30 Kasım 2023 Saat 18:14 ) değiştirilmiştir..

Alt 30 Kasım 2023, 12:20   #2
IRC Vip Üyesi
[C}e{Y] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burada kadın cağızın ne günahı var? ruh hastasıyla evlenmiş, ayrılamamış, destek olunmamış, devlet görevini yapmamış. Yazık ya güzel yurdum ne hale geldi, adalet adalet adalet!!!!

👍 1

Alt 30 Kasım 2023, 12:54   #3
Banlı Üye
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çok üzücü 😐

Alt 30 Kasım 2023, 13:32   #4
portrait of beauty
Raina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hayat zaten planını yapmış bu kadın bundan böylede iflah olmaz umarım en hafif cezayla kurtulur yavrularına hem anne hemde baba olur...Kader seçimle olmuyor malesef...

Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!!

Alt 30 Kasım 2023, 18:08   #5
𐱅𐰼𐰇𐰰

czmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hayırlısı be

İyileşmek her şeyin yoluna girmesi değil, o şeylerin artık seni alt üst etmemesidir

Alt 30 Kasım 2023, 18:17   #6

Kader mi diyelim

𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒!

Alt 30 Kasım 2023, 18:21   #7
People who touch your heart are always with you.
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Devlet Gereğini Yapmalı Ve Salmalı Kadıncağzı.

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)