![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Tüm Hayallerinin Gerçekleştiği ve Hayatının Her Döneminde Mutlu Ve Sağlıklı Olduğun Bir Ömür Diliyoruz. Doğum Günün Kutlu Olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ircrehberi.net 👍 3
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Ömür dediğin bu yolculukta pek çok insan tanırsın fakat dostum dediğin bir elin parmaklarını geçmez. Her zaman aynı eldeki parmaklar olarak kalmak dileğiyle, doğum gününü kutlarım arkadaşım. ![]() 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #3 |
| Doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı yaşam sevdiklerinizle birlikte mutlu olsun.. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Hemşom, doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere İyi ki tanımışım seni, iyi ki varsın. Yeni yaşın sana çokça huzur, mutluluk getirsin. Şuraya da bi nazar boncuğu iliştiriyorum, anladın sen ![]() 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Doğum gününüz kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte nice senelere 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Doğum gününüz kutlu olsun. Nice güzel yaş almalar dilerim 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Doğum Günün Kutlu Olsun , Nice Seneler Dilerim 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Doğum gününüz kutlu olsun. 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #9 |
| nice musmutlu yillara 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #10 |
| Her birinize tşk ediyorum, çok sağolun, sizlere de sağlık ve huzur dolu ömürler dilerim. 👍 2
________________ 🔥 Yaz Konus Sohbet’et! ✦ 💬 IRC Chat Sohbet ✦ 📱 Mobile Sohbet ✦ 🎧 Canlı Radyo ✦ ⚙️ mIRC Sohbet ✦ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |