IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen BugsBunny


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Kasım 2023, 12:21   #1
Banlı Üye
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Evinden 8 ölü kedi çıktı

Son günlerde Fatih Camii çevresinde meydana gelen kedi ölümlerinin ardından, sosyal medyada paylaşılan bir video üzerine F.M.Ö. adlı şüpheli dün gözaltına alındı. İfadesinde kedilere mama aldığını savunan F.M.Ö.'nün oğlu, evlerinin üst katında 8 ölü kedi buldu.

Sosyal medyada paylaşılan ve bir kişinin Fatih Camii çevresindeki bir kediyi çantasına koyduğu görüntülerin ardından Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’ne yapılan ihbar sonucunda polis, şüpheli F.M.Ö.’yü gözaltına aldı.

‘BESLİYORUM’ DEDİ, OĞLU EVDE 8 ÖLÜ KEDİ BULDU

Emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen F.M.Ö., “Ben orada bulunan kedileri beslemek için her gün yüzlerce liralık mama alıyorum. Görüntülerin çekildiği gün de onları besliyordum. Bu sırada yavru bir kedinin gözünden yaralandığını fark ettim. Onu alıp dükkanıma götürdüm. Kedi 2 gün benim dükkanımda kaldı. Daha sonra onu götürüp camii görevlisine teslim ettim” dedi.

F.M.Ö.’nün oğlu ise ifadesinde, “Babamın psikolojik sorunları vardı. Annemle son günlerde ayrı yaşıyorlardı. Yapmaz diyemem” şeklinde konuştu. F.M.Ö.’nün evinde bulunan 8 ölü kedi, oğlunun ihbarı üzerine alındı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 1
 
Alt 15 Kasım 2023, 12:29   #2
Editör
Brittle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Gerçekten anlamıyorum.. Hani bir insanın hayvan sevmiyor olabileceğini düşünebilirim.. Bir travması vardır....korkuyordur vs.. Ama zarar vermek hele de canına kıymak nasıl bir insanlık nasıl bir vicdandır.. Allah ıslah etsin..

________________

 
Alt 17 Kasım 2023, 04:29   #3
Guest
Saruhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Satanist bence

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:49.