![]() |
| yazan Maraz 13 Kasım 2023, 12:57
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. ’’olduğun yer buz kıran.. güle güle git sevgili..’’ ... tanıyorum ben seni saçlarından savrulan zaman sakallarının tellerinde okuduğum acı yıkık hayatını nasıl kemirgen etmişti sırça gecelerin ayıbı yüzündeki her çizginde öldürülmüş yalnızlık gibiydi.. sesinin gülen yanı üveyik kuşlarının üstüne örtülen hava kadar soğuk... dilsiz.. kendini vuran intihar eylemcisi kadar cesur.. oysa ’seni seviyorum’ dediğimde için ısınır öylece kalırdın.. anla işte sevemedim bu gidişini amansız, apansız.. şimdi yalpalayan adımlarım yaralarımda avuntu arıyor tutunacak bir dalım kalmamışken her sabaha yeniden sensiz uyanıyorum. hiç gelmeyeceğinin muştusu okunurken bu minarelerde.. içimde ki yokluğunun cinayetine katil arıyor eş dost. .. b.krc 👍 11
__________________ Ve Kimse size eşitlik ya da adalet veremez. Cesaretiniz varsa, kendiniz alırsınız. |
| Görüntüleme 387
Yorumlar 19
|
| | #2 |
| Emeğinize sağlık 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Emeğine yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
. 👍 1
________________ İyileşmek her şeyin yoluna girmesi değil, o şeylerin artık seni alt üst etmemesidir ![]() | |
| |
| | #4 |
| Şiirlerinizde içsel bir hüzün ve ayrılık temasıyla yoğrulmuş olduğunu hissediyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
duygularını dikkat çekici bir şekilde ifade ediyorsun her zaman ki gibi Ayrıca, metaforları ve imgeleri kullanarak insanın içsel çatışmalarını anlatmışsın . Çok etkileyici bir anlatım tarzı olmuş begendim yüreğinize kaleminize sağlık . 👍 1
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #5 |
| oysa ’seni seviyorum’ dediğimde için ısınır öylece kalırdın.. anla işte sevemedim bu gidişini amansız, apansız.. Bu sözler beni çok etkiledi, kaleminize yüreğinize sağlık.. 👍 2 | |
| |
| | #6 |
| Yüreğine kalemine sağlık.. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Yine çok güzel duygular dökülmüş kaleminden. Emeğine yüreğine kalemine sağlık 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #8 |
| kalemine sağlık .^^ 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Emeğinize yüreğinize sağlık olsun 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
| Emeğine yüreğine kalemine sağlık 👍 1 | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |