![]() |
| | #1 |
| YAR .... YAR .... Benim harflerim seninle başlayıp, Seninle bitiyor. Sen! Hecelerimin,Cümlelerimin en güzel hali.. Aşkın en yalın halisin. Beni,Seni anlatan dizelere gömsünler. Şiirlerimi orada saklasınlar. Kalbimi orda bıraktım orda unuttum . umutlarımı orda boşluğa bıraktım. Orda doğdum, orda öleyim.. Öyle herhangi bir tarifi yok. Senin dışında herşey anlamsız yavan . Herşey tatsız.. herşey tuzsuz Şu an kendi dünyamda ikinci plandayım. Sana kelepceli..ve sana prangalıyım. Her aklima düştünde bir şiir eklenir yüreğime, Hüzzam yelkenlilerle Biz yanmakla ve yandığımızla kaldık. Kavuşamamanın da ötesinde birşey bu. Kimse bilmesin seni. tenini, kömür karası gözlerini,yüreğini,sesini Ben bileyim. Ben göreyim. Ben seveyim .. Ben işiteyim. ve Ben Sende .... sende Öleyim..... Hepsi bu.. -aZze- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 11
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını Konu aZze tarafından (11 Kasım 2023 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
mmm emeğine yüreğine sağlık ❤ 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Hepsi bu kadarsa iyi bRom :)) Emeğine sağlık çok geliştin maşallah 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
teşekkür ediyorum okuyan yüreğine sağlık 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #6 |
| Emeğine yüreğine sağlık senin rakıdaşım benim:) yine rakıma bir şeyler kattın seviliyorsun cano;) 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Beni,Seni anlatan dizelere gömsünler. Şiirlerimi orada saklasınlar. Kalbimi orda bıraktım orda unuttum . umutlarımı orda boşluğa bıraktım. Orda doğdum, orda öleyim.. Bayıldım canımıniçi.. Kalemini susturmayan yön veren o güzel yüreğine sağlık.. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #8 |
| Emeğine, yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
mm 👍 1 | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 1
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
![]() okuyan yüreğin var olsun bitanecim 👍 1
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |