![]() |
| | #1 |
| Yok başka bir dünya istemem senden başkasını Ben seninle taktım bileğime bağlılığın halkasını En gerçek sevda bildim kaderin bu kurnaz şakasını Bir uzaklaşan ayak seslerini bilirim, bir de yüreğimi baştan başa sarmış zemheri yangınımın közlerini... Yazan: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] şiiri okuduğum anda asık oldum .. seslendirmek sanki farz-i ayn gibi hissettim .. : ![]() duyguna kalemine gönlüne sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ' mmm ![]() ![]() 👍 2
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #2 |
| @aZze mm senin o sesinee kurban olsunlar.. Sesine sağlık.. ![]() @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm adaşım seninde kalemine sağlık.. ![]() 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
Sesine yüreğine sağlık cancazımm yorum alıp götürüyor duygudan duyguya 👍 1
________________ ![]() | ||
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #5 |
| Emeğinize sağlık 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #7 |
| Okadar güzel dökmüşsun ki sözleri. Dizelerde sesim kısıldı can kesildi ... Yüreğine ses oldun sen ... 👍 1
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |