![]() |
| | #1 |
| Sakarya'da genç bir kız, elindeki silahla hemcinsine saldırdı. Yaşananlar cep telefonuyla görüntülendi. Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Çark Caddesi üzerinde öğrenci oldukları belirtilen iki genç kız arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olayda gençler saç saça baş başa birbirlerine girdi. Çevredekilerin müdahalesi ile kavga sona ererken elinde tabanca bulunan genç kız kaçtı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yaşananlar kamerada Kavga anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken polis ekipleri olaya ilişkin inceleme başlattı. ![]() Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Silah artık oyuncak gibi oldu
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Erkek kavgasıdır birisi o benim erkeğim uzak dur diğeri hayır o benim erkeğim sen uzak dur demiştir sonra mevzu çıkmıştır kim kimi yerse ye dönmüştür sjdjdjsjd
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #4 |
| Herşeyin çivisi çıktı gerçekten
| |
| | #5 |
| Dünya değişiyor. Kadınlar erkek gibi oluyor erkekler kadın cinsiyetine bürünüyor. | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
Katılıyorum
________________ | ||
| |
| | #7 |
| silaha bu kadar kolay erişim nasıl sağlamış acaba ben tatilde üç gün su tabancası aradım başka ilçede anca buldum neyi eksik yaptım bilemedim
________________ benle savaşma! kazanırsan kaybedersin.. | |
| |
| | #8 |
| Kız tedarikli gelmiş :)
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |