![]() |
| | #1 |
![]() Vee yine geldi bir Efsane Kasım, Şahane Cuma, Black Friday vb. gibi isimlerle anılan indirim dönemi. Çeşitli e-ticaret sitelerinin ve firmaların uzun bir süre reklam üstüne reklam vererek duyurduğu bu indirim günleri sizlerin ne kadar ilgisini çekiyor? ![]() Çoğu insanın neredeyse iple çekerek beklediği ve sayısız alışveriş yaptığı bu günler, sizin için de gerçekten tasarruflu alışveriş için en uygun zamanlar mı? Yoksa ihtiyacımız olmayanı bile almak istediğimiz, gereksiz harcamalarda bulunmamız için gözlerimizi boyadıkları bir kapitalist oyun mu? Düşüncelerinizi bekliyoruz? ![]() 👍 5 | |
| |
| | #2 |
| Bence gereksiz bir şey. Yeter ki kampanya var desinler insanlar atlıyorlar hemen | |
| |
| | #3 |
| Çoğu şeyde dikkat ettim eski fiyatından daha yüksek bir fiyatla indirim yapıyorlar. Özellikle kırmızı etiketli ürün görürseniz mutlaka alttaki fiyatlarına bakın :))
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Bazı ürünlerde indirim oluyor ama büyük bir çoğunluğunun tamamen aldatmaca olduğunu düşünüyorum. Tek bir güne bağlı olarak sanki inanılmaz indirimler varmış gibi gösteriliyor.
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| Önceden Kasım indirimlerinde alışveriş yapardım kaliteli oluyordu Şimdi öyle değil eskisi gibi internetten alışveriş yapmıyorum iyi ürünler yok.
________________ | |
| |
| | #6 |
| İndirimli fiyatlardan ziyade sırf bu günlere özel yapılan sanki devasal bir indirim miş gibi lanse edip daha çok tüketiciye ulaşmanın derdindeler. | |
| |
| | #7 |
| aslında yapılan indirim degil ki :) faiş fiyatlar gösterip gercek olandan bile yukarda satış . ınternet alıs verşine hiç sıcak bakmadım alacagımı görmem bakmam birebir incelmem gerekli
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #8 |
| Saçma sapan kandırmaca.
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #9 |
| black friday Amerika'da epey indirim fırsatları sunuyor. bizde biraz göstermelik gibi. yine de piyasayı canlandırma çalışmaları olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #10 |
| Ne tasarrufu sağlayan bir sistemdir ne başka bir şey herkes bindirme derdinde vur kaç kimse kimsenin umurunda değil Allah sonumuzu hayırlı eylesin. 👍 1
________________ Popüler Olabilirsin Ama Kalite Başka Birşey.. | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |