![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] `den tüm Foruma armagan Bana göresin Seçkin bir yerdesin Gönlüme taht kurmuşsun Aradım yıllarca sonunda seni buldum Seçkin bir yerdesin Gönlüme taht kurmuşsun Aradım yıllarca sonunda seni buldum Şans güldü banada tanrıya şükür olsun Yıllarca beklemeye değdi çıktın karşıma Şans güldü banada tanrıya şükür olsun Yıllarca beklemeye değdi çıktın karşıma Bana göresin boyun boyuma gözlerin gözüme ellerin elime yar Bırakamam bulmuşum senide kalbime gönlüme bağlamışım ben yar Bana göresin boyun boyuma gözlerin gözüme ellerin elime yar Bırakamam bulmuşum senide kalbime gönlüme bağlamışım ben yar Seçkin bir yerdesin Gönlüme taht kurmuşsun Aradım yıllarca sonunda seni buldum Şans güldü banada tanrıya şükür olsun Yıllarca beklemeye değdi çıktın karşıma Şans güldü banada tanrıya şükür olsun Yıllarca beklemeye değdi çıktın karşıma Bana göresin boyun boyuma gözlerin gözüme ellerin elime yar Bırakamam bulmuşum senide kalbime gönlüme bağlamışım ben yar Bana göresin boyun boyuma gözlerin gözüme ellerin elime yar Bırakamam bulmuşum senide kalbime gönlüme bağlamışım ben yar Bana göresin boyun boyuma gözlerin gözüme ellerin elime yar Bırakamam bulmuşum senide kalbime gönlüme bağlamışım ben yar Bana göresin boyun boyuma gözlerin gözüme ellerin elime yar Bırakamam bulmuşum senide kalbime gönlüme bağlamışım ben yar Bana göresin Hakan ALtun 👍 1 Konu aL-yazmaLi tarafından (07 Kasım 2023 Saat 05:46 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |