![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Şu sıralar Aile dizisiyle ekranlarda olan Serenay Sarıkaya, verdiği iddialı pozlarına yenilerini ekledi. ![]() Reyting rekorları kıran Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaşan Serenay Sarıkaya, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Son olarak bir davet için hazırlanan güzel oyuncu, iddialı seçimiyle ve verdiği pozlarla dikkat çekti. Derin bacak dekoltesi tercih eden Serenay Sarıkaya'nın makyaj masasında verdiği pozlarına beğeni yağdı. Eski sevgiliden beğeni geldi Hayranlarını mest eden oyuncunun eski aşkı Umut Evirgen de bu pozlara dayanamadı. ![]() Şu sıralar oyuncu Alina Boz ile evlilik hazırlığı yapan işletmeci Umut Evirgen, eski aşkının pozlarını beğendi, bu durum sosyal medyada gündem oldu. Evirgen, 1 saat sonra ise beğenisini kaldırdı. Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Farklı bir açı olsa keserdi | |
| |
| | #3 |
| Nefesi neden kesiyor ki cahillik işte anlamadım
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Off oksijen tüpü ile geziyorum şu resimden sonra allam ya 👍 2
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #5 |
| Fotoğraflarını gördüm takip ederim kendisini severek.Sey dikkatimi çekti benimde topuğuna ayakkabı vurmuş.Kendi kendime düşündüm sonra Serenay in bile topuğuna vuran hayat bize neler yapmaz 👍 3 | |
| |
| | #6 |
| Abartılmış bence çok daha iyi fotoğrafları var 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Ben sırf Başlıktan sonra yorumları merak ettıgım için geldm ![]() | |
| |
| | #8 |
| Nefesim kesildi yorum dahi yapamıyorum 😂 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Kadın ne kadar çok gizemli adapliysa o kadar özel bir o kadar güzeldir .. kendilerini bu denli çıplaklık olarak deşifre etmeleri bana göre bir kadının kendine yaptığı en büyük ihanet .. 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #10 |
| Nefesii kesilenler 1 adim öne pls.d 👍 2 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |