![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kadın aSik Adam umursamaz..... Kadın emek veren Adam gülüp Geçen Kadın vefakar Adam hercai Kadın gitti... Adam hala bilmiyor ...........! 👍 2
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #2 |
| İsmail'ce direniş bu! yüreklerimiz bu kadar kerbela olmuşken araf’dan düşen düşene ve ah eden avlanıyor bu sofrada.. ... Şiirlerini veda'ya saklayıpta deva arama..yanacak o kalbin,yakacaksın o kalbini, birilerinden mi arayacaksın 'deva' ? umarım sadece satırların yalvarır.. ki bilirim seni ..hokkabaz kelamlarını.. av demiştim / avlarken. avlanırken - aşk- demek.)) Sevgimle.. 👍 1
________________ Ve Kimse size eşitlik ya da adalet veremez. Cesaretiniz varsa, kendiniz alırsınız. | |
| |
| | #3 |
| Emeğinize sağlık 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Affet, bu gece seni sevmekten vazgeçtim… Çünkü seni özlemeye artık tahammülüm yok.. Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm.. ![]() Vazgeçmek çok zor olsada bazen vazgeçmemiz gerek... 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
avlanırken - aşk- demek.)) Sen Benim kalp sesimsin ... Teşekkür ederim cancagazim kalpicim 💞 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #6 |
|
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #8 |
| Kadın aSik Adam umursamaz..... Kadın emek veren Adam gülüp Geçen Kadın vefakar Adam hercai Kadın gitti... Adam hala bilmiyor ...........! Bildiğinde de neden gittiğini anlamaktan aciz.. Her şey yolundaydı ki ne oldu şimdi dedğini duyar gibiyim.. Yüreğine sağlık canımıniçi ![]() 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
Ne oldu diye düşünsün dursun (: 👍 1
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |