![]() |
| | #1 |
| Yakın zamanda içtenliği, samimiyeti ile çok sevdiğim ve değer verdiğim kişilerden bir tanesi. Samimiyeti ve duruşunu çok sevdiğim naif kadın ![]() iyi ki tanımışım seni ![]() 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #2 | |
| Alıntı:
Ben de seni iyi ki tanımışım ...İyi ki varsın... 👍 1 | ||
| |
| | #3 |
| taniyorum diyemem ama kedi asigi oldugunu biliyorum.. kendi halinde takilan, sessiz sakin ve sevimli bi üye. hos gelmis 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| 1/1 de tanımıyorum fakat yazıları paylaşımları güzel emeklerinden ötürü teşekkürler.. Kısmet olursa denk gelirsek tanışırız illaki. Sevgiler ❄️ 👍 1
________________ İyileşmek her şeyin yoluna girmesi değil, o şeylerin artık seni alt üst etmemesidir ![]() | |
| |
| | #5 |
| Tanismadik ama uzaktan sevdik birbirimizi ![]() Sempatik ve tatlı geliyor, hayatında başarılar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #6 | |||
| Alıntı:
![]() Hoş bulduk ![]() Alıntı:
Alıntı:
👍 2 | ||||
| |
| | #7 |
| Kedi ve Noel asigi Merviş'im Seni yerim
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| Kedilere olan hayranlığı ile tanıyorum onu ne kadar muhabbetimiz olmasada dışarıdan göründüğü kadar merhametli çünkü hayvanlara merhamet etmeyen insanlara etmez : )
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cim hep kendi halinde takilan, sessiz sakin ve sevimli bir kisiligi var hele bide kediciklerine hayranım. Iyiki tanidım seni iyiki varsin insallah hep gülümse
| |
| | #10 | ||
| Aşığım evet @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'cım ![]() Ben de seni yerim canım benim ![]() Alıntı:
Alıntı:
Sen de hep gülümse 👍 3 | |||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |