![]() |
| | #1 |
| Kadın yolcuların çok konuştuğunu iddia eden halk otobüsü şoförü bütün yolcuları indirerek seferi iptal etti. Yolcular ise bu duruma sitem etti. Merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi’nde halk otobüs, yolcuların çok konuşmasını bahane ederek herkesi araçtan indirdi. ‘Çok konuşuyorsunuz’ diyerek yolcuları indiren şoför, yoluna boş şekilde ilerledi. Araçtan inen yolcular mağdur oldu. Yolcular, boş giden otobüsün arkasından sitem etti. O anlar yolcunun kamerasına yansıdı. ![]() “ŞOFÖRÜN YAPTIĞINI YANLIŞ BULUYORUM” Otobüs şoförünün yaptığının yanlış olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Şoförün yaptığı büyük saygısızlık. Böyle şeyleri yanlış buluyoruz. Otobüsteki yolcuların hepsini mağdur etti. Böyle şeylerin yaşanmaması lazım. Sonuçta topluma hizmet ediyor. '2-3 kişi konuştu' diye herkesi indirme lüksü yok. Bir çok kişi mağdur oldu" dediler. ![]() Öte yandan, Burulaş'ın da şoförün bu davranışı sebebiyle araştırma başlattığı, güvenlik kameralarının incelendiği öğrenildi. Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Adam Çileden Çıkmış Abi
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #3 |
| Kralllllllllllll ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Çogu zaten 60 yas ustu 1 duraktan bınıp 2 durak sonra ınen tayfa yurusunler Çokk ıyı yapmıs | |
| |
| | #5 |
![]() ![]() | |
| |
| | #6 |
| Ne guzel yapmış usul usul gidin otobüste herkesin hayat hikayesine şahit oluyoruz hele metrobus tam bir flash tv hergun gereksiz bilgilerle eve geliyorum napacam bu bilgileri bakalim
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #7 |
| Demek ki canına tak etmiş. Durduk yere bir insan böyle yapmaz 👍 1
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #8 |
| Allah yardımcıları olsun. Ne insanlar ile uğraşıyorlar. Bana denk gelmemiş dua etsin. Direksiyon simidine monte eder aracı ben kullanırdım | |
| |
| | #9 |
| En güzelini yapmış.. Toplu taşıma kullanan biri olarak bana da gına geldi tanımadığım insanların saçma sapan sohbetlerini dinleyip beni hiç ilgilendirmeyen bir çok şeyden haberdar olmak zorunda kalmak)
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |