![]() |
| | #1 |
| IR-Editör Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Dergisi Çekiliş Sonuçları Merhaba değerli İRCRehberi.Net üyeleri. Editörlerimizin Cumhuriyetin 100. yılına özel çıkarttığı dergimiz için bir yarışma düzenlemiştik. Öncelikle dergiye emek verip katılan tüm editörlerimize emekleri için çok teşekkür ediyorum. Dergiye katılan editörlerimiz arasında bir çekiliş yaptık ve bunun sonucunda kazanan 3 editörümüze IR-Editör dergimizin 2. sayısı dergi halinde bastırılıp yanında sürpriz bir hediye ile gönderilecektir. Hediyeyi istemeyen editörlerimiz haklarını yedek kazananlara devretmiş olacaklar. Yarışmada kazanan editörlerimiz, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmuştur. Yedek kazananlarımız, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve emekleri için hepsine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Kazanan arkadaşlarımız benimle özelden adres bilgilerini paylaşırsa hediyeleri en kısa zamanda ulaştırılacaktır. Çekilişimizin video kaydı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşlarımız haklarını diğer kazanan arkadaşlarımıza devretmiştir. Kazanan arkadaşlarımız @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmuştur tebrik ediyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız da hakkını devrettiginden kalan 3 arkadaşımız arasından yeni bir çekiliş yapılmıştır. Çekiliş sonucu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kazanmıştır tebrik ediyorum. 2. Çekilişin video kaydı IRYönetimi 👍 14
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |