![]() |
| |
| | #1 |
| Söyle gelsin firavun'un ebabiline düşürsün gözlerime kuş kanadı feryadını yüreğimin orta yerinden akmayacaksa a ş k zamana yemin olsun ..and olsun. Gökkuşağından topladığım rengarenk sesinle zemheri yanginlarından nisan baharlarına dönüşen gülüşlerine yemin olsun and olsun.. ağır yüküm dillerim öksüz gönlün sağır Mesafeler uzun ayaklarım yorgun Yüküm zor yüküm ağır Ayaklarımın ayasına gelince on emir musa'nın asası ile yaracağım döşümü yemin olsun! yemin olsun ki yüreğimin sela'sına düşmeden a ş k Ateş olup yakmadan İbrahim makamına ermeden seveceğim kanayan yanlarını ve inatla öpeceğim yaralarından. adını kimseler bilmez saklısın bende. seni sevgime bedelsiz biçtm ben sus bastım yaralarıma sevdim seninle kanayan yanlarımı .. bir günah nar-i ile yanmakta içim sensiz günahına and olsun yemin olsun .. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 9
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını Konu aZze tarafından (01 Kasım 2023 Saat 10:55 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Zamana yemin olsun ben etmedim o ahı... Asr’a and olsun ki , Solumdan vursada kır atı lehebin Ayaklarıma değen taşların Yüzüme çalınan bu dikenin Hesabı yakındır… Yakındır mahşere varmanın öd’ü….^ b.krc *Bazı sözcükler cinayet işler,bazılarıda böyle saf'i sayfalarda yazılır ve üstüne basılır geçilir.. fena idi. 👍 4
________________ Ve Kimse size eşitlik ya da adalet veremez. Cesaretiniz varsa, kendiniz alırsınız. | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
ne zaman içini döksen satırlara .. sonra bir sigara yakarsın .. sonra anlıyorsun kii .. sadece kendikendini ziyan ediorsun ... kalemine yüreğine hayran olduğum .. teşekkür ederim . 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #4 |
| sus bastım yaralarıma sevdim seninle kanayan yanlarımı .. Sus da bassan tuz da bassan taş da bassan o yaralar geçmiyor.. Sadece sızısı hafifliyor ve kabuk bağlamış yara misali durup durup kanamaya devam ediyor bir dokunuşta.. bir sürtünüşte.. Yüreciğine ve o güzel güçlü kalaemine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm ..Öpüyorum canım 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #6 |
| sus bastım yaralarıma sevdim seninle kanayan yanlarımı .. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm Emeğine yüreğine kalemine sağlık kuzum ![]() 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
👍 1
| |
| | #8 |
| ağır yüküm dillerim öksüz gönlün sağır Mesafeler uzun ayaklarım yorgun Yüküm zor yüküm ağır @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüreğine kalemine sağlık canom 👍 1 | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 1
| |
| | #10 |
| adını kimseler bilmez saklısın bende. Kalemine yüreğine sağlık 👏🏻 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |