![]() |
| | #1 |
| Anne/Baba olmak bir çok kişinin düşündüğü gibi özgürlüğün kısıtlanması mıdır? 👍 4 | |
| |
| | #2 |
Hayır. 👍 3 | |
| |
| | #3 |
| "Özgürlük"ten ne anladıklarına bağlı. | |
| |
| | #4 |
| Özgürlüğün kısıtlaması olarak görmemek gerekiyor. Anne olmak muhteşem bir duygu. İlk ek besine başlarken tepkisini ölçmek, limon ile ilk tanıştığında yüzünün alacağı şekli izlemek, yatarken sağa sola dönüşlerini farketmek. Bir insan gaz çıkardı diye sevinilir mi? Gaz çıkardı diye deli gibi mutlu olabiliyorsun. Herşeyi geçtim birlikte eğlenip birlikte gülmek insana çok iyi geliyor. Asıl özgürlük bu bence. Bir masumun gözlerinde derdini tasanı unutup deli gibi onun saf temiz halleriyle gülebilmek doyasıya eğlenmek. Sen sevdiğin ve gönülden bağlı olduğun birinin yanında zaten hürsündür. Çünkü insan sevdiğinin yanında zaten özgürdür.
________________ ***** "Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış. Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş. Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış." ***** | |
| |
| | #5 |
| Kısıtlama diye algilamamak gerekir belirli bir yaşa kadar herseyinizi cocuklariniza gore planlarsiniz tatil olsun gezme olsun aile ziyaretleri olsun. 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Evlendigimde cocuk nekadar kisıtliyor /kısitlamiyor gorecegim sjsjsj ama kisitlar gibi geliyor...
________________ | |
| |
| | #7 |
| bordrolu çalışıyorsan zaten özgür değilsindir, fazla üstüne gitme. | |
| |
| | #8 |
| bence kisitlamaz. en azindan etrafimdakilerde gözlemledigim kadariyla. gayet güzel gezip egleniyolar haaala. (tabi cocukla) 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #9 |
| Hayatta her güzel şeyin bir bedeli olduğu gibi anne-baba olmanın da bir bedeli var. Bence bedel ödemeye değer.;ask:cici::cici: 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Özgürlük istediysen neden evlendin ? evlendin o zaman neden çocuk yaptın hiç şekilde kısıtlamaz Ölüme Çare yok sadece .
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |