![]() |
| yazan Maraz 25 Ekim 2023, 01:12
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. Var olmadım bir Şiirde. Sadece öğün atladım Sefasını sürdüğüm Med-cezir gecelerde. Şimdi Sana dair hiç yazmadığım Aşk şiirlerini dar ağacında Sallandırıyorum . Riveyet öyleki herşey sen gelince yeniden başlıyor. zaman çatlıyor sesimin en ücra köşelerinde... ve başlıyor aşk'a serzenişlerim Her taraftan kulaklarıma ulanırken sesin. Sesin diyorum... Sesin: Gittiğin gün Ebabillerin kanatlarında, Zul/m olur düşüyor Göğümün yanlarına.. … Sonra ellerin.. ellerin diyorum... Sanki, her dokunduğumda anne feryadı.. peki gözlerin? gökyüzümde herkesin yaşadığı kadar hırpanî içimde ikiye ayrılan bir kızıldeniz.. şimdi sana dair ne varsa sensizliğin dehlizlerinde darmadağın olmuşluğuma lal kesilsin .. ve ben seni kendi ellerimle o kuyuya atmamalıydım.. atmamalıydım işte.. .. b.krc 👍 12
__________________ Ve Kimse size eşitlik ya da adalet veremez. Cesaretiniz varsa, kendiniz alırsınız. |
| Görüntüleme 466
Yorumlar 20
|
| | #2 |
| emeğine sağlık 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Emeğine sağlık 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Şarkı ayrı güzel kaleminden dökülenler ayrı güzel. Emeğine yüreğine kalemine sağlık 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| Emeğinize sağlık 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Emeğine sağlık.. 👍 1
________________ İyileşmek her şeyin yoluna girmesi değil, o şeylerin artık seni alt üst etmemesidir ![]() | |
| |
| | #7 |
| Emeğine, yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Emeğine yüreğine kalemine sağlık. 👏 👍 1
________________ El Mer'u Ma'â Men Ehabbe' | |
| |
| | #9 |
| Emeğine yüreğine sağlık 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
| Kalemine, yüreğine sağlık 👍 1 | |
| |