![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'da terlik fabrikası kurdu. 500 kişiye istihdam edecek fabrikanın çalışanlarının yüzde 80'i kadın olacak ![]() Acun Ilıcalı, iş insanı Fatih Melek ile birlikte Erzurum'da terlik fabrikası kurdu. Çalışanlarının yüzde 80'i kadınlardan oluşan, 500'ün üzerinde kişiye istihdam sağlayan fabrikanın açılışı için tören düzenlendi. Birbirinden farklı 200 terlik modeli ile 10 milyon adetten fazla üretim yapan, Türkiye'deki başarısıyla adından söz ettiren markanın ürünleri 10'dan fazla ülkeye de ihraç ediliyor. Türkiye'de zincir mağazalar ve internet satış kanalları ile ürünlerini müşterilerine ulaştıran marka; erkek, kadın ve çocuk olmak üzere 3 ana grupta üretim yaparak hizmet veriyor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #2 |
| İnsanlara istihdam sağlayacağı çok iyi bir girişim olmuş.. Kadın işçilerin daha fazla olmasına da ayrıca mutlu oldum..
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Memleketim 👍 1
________________ HO HO HO | |
| |
| | #4 |
| helal olsun, tebrik ederim.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #5 |
| Birtek Acun ile kalmamalı daha çok istihdam için yabancı sermaye işler yerine birçok isim destek olmalı. | |
| |
| | #6 |
| Değerli abim mustafa Ilıcalıya da teşekkür ederim.
________________ Kahpeliğin bahanesi, ihanetin telafisi olmaz! | |
| |
| | #7 |
| Güzel bi girişim tebrik ederim | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |