![]() |
| | #1 |
| Ne güzel şey anlamak Ne güzel şey seni düşünmek Çocukluk günlerim aklıma geliyor Bir parça sevgi Bir parça umut En çok sevdiğim hatıralarım da yaşamak kalıyor Seni sevmek o kadar güzel ki Bazen yaşamayı daha çok seviyorsun Yaşarken umut besliyorsun Umut beslerken En güzel gülüşlerin aklıma geliyor Aklıma sen geliyorsun Gökyüzüne baktığımda parlayan yıldızlar gibi Güneşe baktığımda sarı saçların gibi Sabah uyandığımda pembe bulutlar gibi Bir hayat düşünüyorum Kocaman bir şehir Büyük bir ülke İçinde sen olduktan sonra Her gün aşk için savaşmak istiyorum Hayatta çok söz verilir 'Unutulur' 'Bekler' Ama asla hatıradan çıkaramazsın Gözlerin Gözlerime deydiginde An ve an zaman durur Yaşama sevincim olurdun Bir serçe misali Kanadim kucuk olsa da Nefesimi sensiz alsam da Unutamadiğim gökyüzüm olurdun Yalnizliğimi hatirliyorum En soğuk gecelerim de Sensiz üşümelerim Buz gibi duvarlari izliyorum En akıl almaz sade hatiralardi beni sensiz birakmayan. " Bir garip serseriydi kalbim, sensizlikten duracagini tahmin etmemistim" Kalem: 01.10.2023 01:05 👍 4
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |